07. september 2024
Facebook
streda, 30 máj 2018 17:00

Polícia preverovala okolnosti vraždy novinára Kuciaka, na miesto činu boli privolaní odborníci

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 30. mája (WebNoviny.sk) - V utorok vo večerných hodinách bol v dome zavraždeného novinára Jána Kuciaka vo Veľkej Mači vykonaný vyšetrovací úkon na účely preverenia niektorých skutočností týkajúcich sa priebehu spáchania útoku na Kuciaka a jeho partnerku.

Znalci z viacerých odborov

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Jana Tökölyová, úkon bol vykonaný za účasti znalcov z viacerých odborov, figurantov, poškodených a ich právnych zástupcov, vyšetrovateľov a prokurátorov ÚŠP. Odporúčame:
Nový policajný prezident je podľa Grendela ľavou rukou Kaliňáka a ministerka Saková pravou "Získané poznatky boli procesne zadokumentované a budú použité v priebehu ďalšieho vyšetrovania. K ďalším otázkam týkajúcim sa tohto procesného úkonu a jeho výsledkov sa nebudeme vzhľadom na aktuálny stav konania vyjadrovať," dodala Tökölyová.

Prišli príbuzní aj Lipšic

Príslušníci polície sa v utorok vo večerných hodinách vrátili do domu zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej vo Veľkej Mači. Spolu s nimi boli na mieste aj príbuzní obetí alebo ich právny zástupca Daniel Lipšic. Okolie domu bolo počas úkonov uzatvorené. Jána Kuciaka a jeho priateľku Martinu Kušnírovú zavraždili na konci februára v ich rodinnom dome vo Veľkej Mači. Podľa vtedajšieho policajného prezidenta Tibora Gašpara vraždy pravdepodobne súvisia s prácou novinára. V moderných dejinách Slovenska je to prvá vražda novinára. Zobraziť fotogalériu k článku:
Rekonštrukcia vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vo Veľkej Mači

Viac k témam: Daniel Lipšic, Ján Kuciak, Martina Kušnírová, Polícia SR, Tibor Gašpar, Úrad špeciálnej prokuratúry, Veľká Mača, vražda novinára
Zdroj: Webnoviny.sk - Polícia preverovala okolnosti vraždy novinára Kuciaka, na miesto činu boli privolaní odborníci © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 91 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner